voor prijsopgave en voorraadinformatie 040-2439973

Startmotoren en dynamo's

Reparatie en revisie van startmotoren en dynamo's is van oudsher ons specialisme. Om onze klanten zo vlug mogelijk te kunnen helpen hebben wij een uitgebreid ruilprogramma dynamo's en startmotoren op voorraad. Door onze jaren lange ervaring op dit gebied kunnen wij vaak ook voor oudere modellen de onderdelen uit voorraad leveren of zelf een oplossing bieden.

Reparatie of revisie?

Bij reparatie worden alleen de defecte en/of slijtdelen vervangen, bij revisie wordt de desbetreffende unit volledig gedemonteerd en alle onderden aan en grondig inspectie onderworpen en getest. Alle slijt-onderdelen worden hierbij vervangen. Wij gaan ervan uit dat een gereviseerde dynamo of startmotor net zo goed moet zijn als een nieuwe.

Werkplaats

Onze nieuwe high tech testbank kan alles testen, heeft com en lin aansluitingen en start stop systeem. Deze testbank is in bijna geen enkele andere werkplaats te vinden. Bel ons en maak een afspraak.

Magazijn

In ons magazijn hebben we altijd voorraad van ongeveer 4000 units. Vrijwel alles is direct uit voorraad leverbaar. Zo niet, dan zorgen wij ervoor, binnen 24 uur.

Snelle service

We kunnen u meestal direct een vervangend product leveren waardoor u dus niet hoeft te wachten op revisie. Indien revisie toch noodzakelijk of gewenst is voeren wij dit snel uit. In de regel is het zo wat wanneer u 's ochtends een dynamo of startmotor aanbiedt ter revisie, deze vaak in de loop van de middag weer gereed is. Wij beschikken daarnaast over een uitgebreid netwerk van leveranciers waardoor wij elke dynamo of startmotor desgewenst ook nieuw kunnen leveren. Ook hier geldt dat de levertijden zeer kort zijn.

Bel het nummer van de dynamo door en wij kunnen u de prijs noemen of u een voorstel tot reparatie doen.